КАТЕГОРИИ

КАТЕГОРИИ

Oберфреза OF 2200 EB-Plus

No: 574349

ЦЕНА: 2152.80 лв.

Запитване
още

Oберфреза OF 1010 EBQ-Set

No: 574375

ЦЕНА: 1216.80 лв.

Запитване
още

Оберфреза, OF 1010 EBQ-Set + Box-OF-S 8/10x HW

No: 574384

ЦЕНА: 1689.60 лв.

Запитване
още

Оберфреза, OF 1010 EBQ-Plus + Box-OF-S 8/10x HW

No: 574383

ЦЕНА: 1599.60 лв.

Запитване
още

Оберфреза, OF 1010 EBQ-Plus

No: 574335

ЦЕНА: 1112.40 лв.

Запитване
още

Оберфреза, OF 1010 EBQ

No: 574175

ЦЕНА: 1026.00 лв.

Запитване
още

Оберфреза, OF 1400 EBQ-Plus + Box-OF-S 8/10x HW

No: 574398

ЦЕНА: 2025.60 лв.

Запитване
още

Оберфреза, OF 1400 EBQ-Plus

No: 574341

ЦЕНА: 1538.40 лв.

Запитване
още

Оберфреза, OF 2200 EB-Set

No: 574392

ЦЕНА: 3103.20 лв.

Запитване
още

Верижна фреза, CM 150/28x35x100 A

No: 769535

ЦЕНА: 5140.80 лв.

Запитване
още

Верижна фреза, CM 150/28x40x100 A

No: 769534

ЦЕНА: 5001.60 лв.

Запитване
още

Верижна фреза, CM 150/30x30x125 B

No: 769536

ЦЕНА: 5462.40 лв.

Запитване
още
Страница:
/ 3