КАТЕГОРИИ

КАТЕГОРИИ

Запитване

SYS-PowerStation SYS-PST 1500 Li HP

Номенклатурен номер: 205721

НОВО

ЦЕНА: 6820.80 лв.

Tози продукт е с безплатна доставка.*

Поръчки над 200 лв. с ДДС се доставят безплатно до посочен от Вас адрес или до офис на куриерска фирма Speedy.

Описание

Захранваща станция, която можете да носите със себе си.

SYS-PowerStation дава ток. Дори там, където такъв няма. Като високомощностен  акумулатор тя е независима от класическите енергийни източници като контакт, генератор или електроразпределител на строителен обект - за гарантирано планиране на работното ежедневие. Без никакво търсене на ток, досадно теглене на кабели, препълнени електроразпределители на сторителния обект или проблеми с изключващи се предпазители. С трайните 3680 W и краткосрочно до 11 000 W тя предлага достатъчно мощност за всички свързани към мрежата инструменти и захранва дори прахосмукачки, големи циркуляри и перфоратори константно без пикове в мощността. Компактна и мобилна, тя тя съхранява 1500 ват часа енергия - при повечето приложения това е достатъчно за цял работен ден. Съвсем като нормален 230 V контакт.

Силни страни и полза от тях

• Независимост: освобождава напълно зависимостта от класическите източници на енергия, като контакт, генератор или елетроразпределител на строителния обект.
Може да се планира: още сега всяка употреба на строителния обект може сигурно да се планира. Наличието на ток вече не представлява фактор на несигурност.
Висока мощност: с трайните 3680 W и краткосрочно до 11 000 W тя задвижва всички свързани към мрежата инструменти без пикове на мощността - дори прахосмукачки, големи циркуляри и перфоратори.
Издръжлива: 1500 ват часа съхранена енергия; това стига при повечето приложения за цял работен ден.
Компактност и мобилност: само 16кг. в практичен систейнер формат - с дръжка за носене от предната страна на систейнера може да се носи от високата страна. Съвместим с цялата систейнер система на Festool Systainer и bott съоръжението за автомобил.
• Иновативно: напълно новата, уникална в световен мащаб технология превръща SYS-PowerStation във високомощностна акумулаторна батерия; максимални стойности на мощност, дълга употреба и кратки времена на зареждане, в компактен систейнер формат при само 16кг. тегло.
• Щади въздуха и белите дробове: без шум и зловоние това е перфектната алтернатива на дизеловия генератор.
• Интелигентно управление на зареждането: Smart Charging избира стратегията на зареждане в зависимост от съответно актуалната температура на клетката. Така PowerStation винаги се зарежда с оптимална мощност. Това позволява максимално кратки времена на зареждане и същевременно щади акумулаторните клетки.
• Уникално: цялостното подсигуряване се подразбира благодарение на всеобхватните сервизни услуги на Festool Service (Също така важи сервизната услуга "Замяна при кражба" - с увеличено самоучастие).
• Работа без прах: превръща всяка прахосмукачка в акумулаторна прахосмукачка - и едновременно с това през контакта на прахосмукачката захранва допълнителна машина. Така вече работата с изсмукване е възможна навсякъде.
• Съвместимост: SYS-PowerStation задвижва инструменти и машини на всички производители - така машините от обичайната система могат да продължат да се използват.
• Спестява време: идеално за малки дейности по монтаж и ремонт, при който най-често търсенето на ток трае повече от самата употреба.
• Високо качество на тока: възможна е безпроблемната работа на електронни чувствителни уреди като напр. лаптопи, телевизори, музикални уредби.
• Обезопасяване на други контакти: за използване на повече от един уред със SYS-PowerStation (напр. при използване на кабелен барабан, SYS-PowerHub или контакт на прахосмукачка) обезопасявайте всеки друг уред с дефектнотоков адаптер за лична защита (има един включен в доставката)
• За Ваша безопастност: само за използване с машини, които не изискват заземен източник на енергия (поради тази причина  TKS 80 не може да се използва със SYS-PowerStation)

Обем на доставка

• Дефектнотоков адаптер за лична защита (за осигуряване на още един контакт)
• Захранващ кабел 2м.

Технически характеристики

Изходно напрежение
230V ~ / 50 Hz pure sine
Трайна мощност
3680,00 W
Пикова мощност (<0,5sec)
11000,00 W
Пикова мощност (<0,6sec)
7200,00 W
Номинално съдържание на енергия
1,56 Wh
Акумулаторна технология
Li-Ion
Времетраене зареждане
3,5 h
IP клас на защита
IP 44
Размер с крачета (Д х Ш х В)
396 х 296 х 187 mm
USB изход
Type-C, 5 - 20 V / 3A / 15 - 60W
Тегло
16,50 kg
Вид задвижване
Мрежа

Документи