КАТЕГОРИИ

FREE

Безплатна доставка за поръчки над 200лв. с ДДС до посочен от Вас адрес или до офис на куриерска фирма Speedy.

Запитване

Работна лампа SYSLITE KAL II-Set

№ за поръчка: 499815

ЦЕНА: 604.80 лв.

Tози продукт е с безплатна доставка.*

Поръчки над 200 лв. с ДДС се доставят безплатно до посочен от Вас адрес или до офис на куриерска фирма Speedy.

Описание

·         Още по-адаптивна: С новата принадлежност Магнитна стойка с кръгла глава са възможни още много работни позиции. От една страна стойката може да бъде закрепена за всички метални, магнитни повърхности, от друга, тя може да бъде фиксирана за всякакви други повърхност с помощта на стяга.
·
        
Предназначена за строителната площадка: Корпусът е изграден от защитена срещу счупване, издръжлива на удар алуминева отливка. Дебелата външна обшивка е топлоизолирана за защита на ползвателя на лампата. SYSLITE II не се нуждае от кабели, което предпазва от спъвания на строителния обект.
·
        
Прецизна работа: SYSLITE II прави от тъмните места светли чрез хомогенно и равномерно осветяване. Корпусът на лампата осигурява голям ъгъл на разпръскване на светлината от 170°. За сравнение: ъгълът на разпръскване на светлината при фенерче е 5°, при традиционните работни лампи е 30°.

 

НОВО: Магнитна стойка със сила на задържане от 18 кг

 

·         Свети с 85 % по-силно благодарение на 12 мощни LED-а от най-нова генерация*
·        
Свети 20 % по-дълго чрез 7,2 V Li-Ion батерия – сега с 2,9 Ah
·        
Различни позиции: с магнитна стойка с кръгла глава за закрепяне върху метални повърхности и със стяга за всички останали повърхности
·        
До 6 часа осветяване с акумулаторна батерия Festool
·        
Комапктна, издръжлива, защитена от счупване=
·        
Интегрирана функция за аварийна светлина (активируема): вързана към електрическата мрежа SYSLITE свети и при спиране на тока

Доставка: Комплект работна лампа с интегрирана акум. барерия Li-Ion 7,2 V; зарядно у-во 230В; зарядно у-во за автомобил; магнитна кръгла стойка, основа за статив; транспортена чантичка/калъф.

 


Доставка: Комплект работна лампа с интегрирана акум. барерия Li-Ion 7,2 V; зарядно у-во 230В; зарядно у-во за автомобил; магнитна кръгла стойка, основа за статив; транспортена чантичка/калъф.